referenties

 

Christ-Jan van Dongen
Marketing & Communications Manager
Rotterdam Ahoy

“Sinds 2012 verzorgt Digitale Expressie tal van videoproducties voor diverse beurzen en evenementen van Rotterdam Ahoy. En we zullen hem blijven terugvragen, want of het nu een videoverslag, een promo, een interview, of een live registratie betreft, José weet ons altijd op kordate en professionele manier te voorzien van een uitstekend eindproduct. Een zeer prettige teamspeler, die meedenkt en met grote mate van zelfstandigheid de beste beelden weet te vatten en vakkundig en snel weet te verwerken.”
“Ik werkte samen met José aan een e-learning en hij viel op door zijn zelfstandigheid, accuratesse en snelheid. Hij denkt creatief mee bij een complexe informatiestroom en zet deze om naar goede audiovisuele content. Erg prettig om met hem samen te werken.”

Marie-Louise Kok
digital learning specialist
Leyden Academy & Mlogica

Tosca Noorlander
Senior adviseur Informatiebeleid
KNMP

“De KNMP zoekt steeds naar nieuwe manieren om in contact te zijn en blijven met de leden. Maar dan wel manieren die aansluiten bij het verenigingsgevoel. Het is zeer inspirerend hoe José nieuwe concepten weet te finetunen naar de smaak en wensen van KNMP. Hij is creatief en realistisch, wat de perfecte ingredienten zijn voor een fijne samenwerking.”
“Voor de vakbeurs Maintenance NEXT heb ik intensief samengewerkt met José. Wat vooral opviel in de samenwerking is dat José niet alleen goed filmwerk maakt, wat je mag verwachten van een filmmaker, maar vooral zijn meerwaarde om in korte tijd zich het onderwerp eigen te maken. Zo wist hij in no time de juiste focus te leggen, waardoor de editfase heel soepel verliep en er direct een goed eindresultaat stond!”

Alice Muurlink
Marketing Communications Manager
Handig Communicatie

Naomi Persoon
Marketing en communicatie
Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

“Bij het Nederlands Kampioenschap Boulder en het Nederlands Kampioenschap Lead heeft de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging José ingezet om de livestream tijdens deze events te verzorgen. Zijn inzet en meedenken zorgt ervoor dat de NK’s elk jaar weer een vlijmscherpe kijkbeleving zijn voor duizenden mensen. José is voor ons van grote meerwaarde omdat hij met zijn kennis en expertise een substantiële bijdrage levert aan de professionalisering van de klimsport in Nederland.”
“José is een creatieve filmprofessional met een verfrissende blik op communiceren door de gewenste boodschap te vertalen naar een eigentijdse video productie.”

Victor van der Plas
Apple Business Manager Education
Xando Apple Premium Reseller

Lex Muller
(former) Head of Sports
SBS Broadcasting

 

“Ik werk zowel plezierig als kundig samen met Jose. Een vakman met de camera, montage en compositie van de items”

Opzoek naar meer referenties? Neem contact met José op of kijk op LinkedIn.