team en werkwijze

José van Duijvenvoorde is oprichter, eigenaar en spil van Digitale Expressie. José is een zeer ervaren filmmaker die aan heel veel verschillende projecten heeft meegewerkt. Hij kan razendsnel monteren en weet zeer secuur zin van onzin te onderscheiden. José beschikt over een uitgebreid netwerk van freelance cameramensen, graphic- en sounddesigners en voice-overs, waarmee Digitale Expressie snel in staat is om een breed scala aan videogerelateerde diensten aan te bieden met dé  juiste mensen voor uw project. Met een klein team als het kan en met een groot team als het moet.

José is de spin in het web bij ieder project. Hij bespreekt ieder concept uitvoerig en ontwikkeld waar nodig door. Altijd in overleg met u, de opdrachtgever, c.q. de direct projectverantwoordelijke.

Om uw wensen zo goed mogelijk terug laten komen in het eindproduct vormt een persoonlijke afspraak met José altijd het startpunt. Het maken van een efficiënte en effectieve videoproductie is immers een team-effort en in een goede samenwerking schuilt nu juist de kracht.

Het totale proces van idee tot film ziet er als volgt uit:

Introductiegesprek, boodschap en kosten

Iedere productie is weer anders. Daarom maken wij altijd persoonlijk kennis met de opdrachtgever. Tijdens het eerste gesprek bepalen we de boodschap die u wilt uitdragen en noteren we eventuele speciale wensen. Vervolgens maken wij een op maat gesneden offerte.

Concept en script

Op basis van de boodschap die u wilt uitdragen, schrijven we een professioneel script. Dat script leggen we aan u voor, zodat u op de hoogte bent van de voortgang en nog correcties of ideeën kunt inbrengen.

Productie

Wanneer u het script heeft  goedgekeurd, gaat Digitale Expressie aan de slag met de productie van de video. Dat kan desgewenst geheel zelfstandig: Digtale Expressie regelt alle benodigde specialisten en stelt, in overleg, de draaidagen vast.

Opnames

Dag of nacht? Werkdagen of feestdagen? Het maken van mooie videoproducties is geen 9-tot-5-baan. Voor de juiste opnames doen wij alles wat nodig is. We vinden niet gauw iets gek of te veel. U mag natuurlijk bij alle opnames aanwezig zijn.

Montage

Wanneer de opnames voltooid zijn, begint de montage van het ruwe beeldmateriaal. Het materiaal wordt ‘gesneden’ zoals vastgelegd in het script en we zoeken de juiste (stock)muziek bij de montage. U kunt natuurlijk tussentijds meekijken zodat u kunt checken of de boodschap die de video uitdraagt, overeenkomt met uw verwachtingen en de gemaakte afspraken.

Resultaat

Zodra de productie volledig naar wens is, leveren wij de video in het gewenste formaat aan. Denk daarbij ook aan verschillende versies voor uw website, voor Facebook, Instagram en YouTube. Per WeTransfer of net zo makkelijk op U-HD DVD/ Blu-Ray of op een USB-stick. U bepaalt!